En Çok Aranan Ofis Koltuğu "Thunder Pro"

En Çok Aranan Ofis Koltuğu

Çalışma alanlarımız bizim yaşam kalitemiz açısından çok fazla öneme sahiptir.

 

Çalışma ve aktivite ortamının kişisel huzur kavramına uygun olması insanın daha berrak bir zihinle odaklandığı olaya iyi motive olmasını sağlar.

 

Motivasyonun yüksek olduğu bir ortamda olağan olarak verimliliğin artışı kaçınılmazdır. Bu yüzden fiyat/performans kavramı vardır.

 

Eğer günde kısa aralıklara ve uzun süre kullanmayacağınız bir ofis koltuğu arıyorsanız, bunun için fazla araştırma yapmadan tedarik edebilirsiniz.

 

Ama durumu bu kadar basit  görmüyorsanız seçeceğiniz ürün sizin ve ekibinizin performansına, daha verimli ve değerli işler çıkartmasına etki edecektir.

 

Uyuduğunuz yatak ve çalışırken veya bilgiyasarda gezinizken kullandığınız çalışma koltuğu çok önemlidir. 

 

Bedeninizi iyi dinlendirmediğinizde ve çalışma alanlarınızda konfor sağlamadığınızda size verimlilik açısından negatif olarak yansıyacaktır.

 

 

Tüm bu etkileri düşünerek ürettiğimiz "Thunder Pro" size çalışırken istediğiniz konforu sağlayacaktır.

 

Rahatlık açısından müşterilerimizin memnuniyet oranı %96 - %98 seviyelerinde.

 

Genişçe oturum alanına sahip olduğu için sağa sola dönerken sizi yormaz. Oturum şeklinizi rahatlıkla değiştirebilirsiniz.

 

 

 

Oturak bölümü;

 

Oturumun pozisyonuna göre şekillendirilmiş özel bir forma sahiptir. Oturum pozisyonunuza göre şekil alan 55DNS yoğunluklu poliüreten sünger kullanılmaktadır.

 

 

 

Sırt Bölümü;

 

Sırtta extra katmanlı zincir file kullanılmaktadır. Bu kumaş yaslandığınızda sert bir kuvvete maruz kalmadan yumuşak bir kavrama sağlar.

Dinlenmek istediğinizde sırt açısını yatırarak kısa uzanmalar yapabilirsiniz.

Etiketler: Ofis Koltuğu
Ekim 09, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı