Home Ofis ve ev kullanıcılarının seçimi "Skagen Çalışma Koltuğu

seduna skagen çalışma koltuğu

 

Skagen çalışma koltuğu modelimiz home ofis ve çalışma koltuğu olarak kullanımda en çok tercih edilen ürün oldu.

 

Size uygun bir ofis koltuğu seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiği ile ilgili bir metin hazırladık.

 

 

Ofis koltuğu seçerken birden fazla kriteri hesaplamalısınız. Çünkü bu sizin yaşam alanınıza uzun süreli bir etki bırakabilir. 

 

Çalışırken, oyun oynarken veya dinlenirken geçen zamandaki konforunuz bedensel rahatlığınıza etki eder. Bu geçen zamanda bedeninize kötü bir deneyim yaşattığınızda bu sizin yaşam veya anlık mutluluk kalitenizi etkileyecektir.

 

Çalışma koltuğunuzda çalışırken veya farklı bir aktivite yaparken rahat ve konforlu hissetmek sizin gerçek odağınızdan uzaklaşmamanıza sebep olacaktır.

 

Tabiki bu tek başına bir etken değil ama kesinlikle önemli bir etken.

 

 

 

Alanınıza en uygun ürünleri seçin

 

Diğer hesaplamanız gereken kriterler, alanınızın büyüklüğü. Alanınızı daraltarak sıkışık bir hale getirmemek için daha minimal ölçülerdeki ürünleri seçmelisiniz. Örn.Tıklayın

 

Geniş bir alan için ise daha konforlu ve hacimli ürünleri seçmeniz daha doğru olacaktır. Geniş bir alanda küçük bir koltuk göze pek güzel gelmeyebilir. Örn.Tıklayın

 

Ortalama alanlar için ise konfor, tasarım uygunluğu ve performans açısından çalışma koltuğu olarak önerimiz "Skagen Çalışma Koltuğu"

 

Bu yüzden imkanınız olursa alanınızda koltuk için kullanacağınız bölümün bir ölçüsünü çıkartın ve ona uygun ofis koltuğu için araştırma yapın. 

 

 

 

Ürünlerde oturak bölümünde kullanılan malzemeler önemlidir

 

Çalışma rahatlığı için ürünlerde kullanılan malzemeler önemlidir. Özellikle uzun süreli kullanım amacı için alınan ofis koltuklarında oturak bölümü kumaş olan modellerinin seçilmesi önemlidir.

 

Çalışırken veya diğer aktivitelerde koltuğunuzda iken terlemeye karşı "Seduna" oturak kumaşlarımızda nefes alır ürünler, air özellikle kumaşlar ve nefes alır özellikli keten dokuma kumaşlar kullanıyoruz.

 

Suni deri bir sıcak mevsimlerde terleme yapabilir. 

 

Suni deri uygulanan bilgisayar koltukları kısa çalışmalarda sorunsuz kullanılabilir. Ek olarak deri kaplamalı modeller mekanlarınızda daha güzel ve canlı bir görüntü verir. Suni deri ofis koltuklarında daha fazla renk seçeneği bulabilirsiniz. Örn.Tıklayın

 

 

Etiketler: Ofis Koltuğu
Eylül 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı