Covid-19'un Çalışma Şeklimize Etkileri

Covid-19'un Çalışma Şeklimize Etkileri

Covid 19 Salgınında değişen çalışma koşulları bir çoğumuzu evden çalışmaya yönlendirdi. Bu kısa vade için gibiydi başlangıçta ama şu an bir çok küçük ve büyük ölçekli işletmelerin, hatta bir bilgisayar ve küçük ekipmanlarla iş yapanların bir çoğunda belkide yıllar boyu devam edecek kalıcı bir iş modeline dönüşmesi öngörülüyor.

Bir çok işletme bu modelin kalıcı bir şekilde uygulanması için çalışmalara başladı bile.

Deutsche Welle konuyla ilgili yayınında şirketlerin %60 ının bunu kalıcı hale getireceğini söyledi. Facebook kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg gelecek yıllarda çalışanlarının %50 sinin bu modelle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Bu yeni normalin getirdikleriyle paralel olarak çalışma alanlarımızda da bir dizi değişiklikler yapmamız gerekli. Çalışma alanımızın sağlığımıza uygun parçalarla dizayn edilmiş olması önemli.

En önemli nokta ise en çok zamanımızı geçirdiğimiz Ofis Sandalyemiz çünkü günün büyük bir bölümünü üzerinde oturarak geçireceğiz.

Seçeceğiniz sandalyenin markası, modeli, malzeme yapısı ve fonksiyonlarını irdeleyerek araştırmalısınız.

Marka önemli çünkü ilerleyen zamanlarda ofis koltuğunuz bozulabilir veya başka talepleriniz olabilir bu durumlarda bilinen ve kolay ulaşılabilen firmalar size çözüm üretecektir. Aksi takdirde yeni bir ürün almak zorunda kalabilirsiniz.

Ürünün modeli, malzeme yapısı ve fonksiyonlar sizin bütçenize göre belirleyeceğiniz maddelerdir. Kullanım alanınıza göre ürünün boyutlarını araştırmalısınız.

Uzun çalışmalarda önerimiz; kolçaklı, yükseltilip alçalabilen ürünlerdir. Ofis Koltukları kategorimizde bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

Ürün açıklamalarını iyice okuyarak veya müşteri temsilcilerinden bilgi alarak ürünler hakkında ayrıntılı bilgi talep edebilirsiniz.

Çalışma sandalyenizin konforu çok önemlidir bu sizin verimliliğinize direkt etki eden bir etmendir.

Müşteri geri dönüşleri sonucunda fiyat/ortopedi ortalaması en yüksek ürünümüz Thunder Pro olarak öne çıkmaktadır.

Eğer bütçenizi daha yükseğe çıkartabilirseniz, ultra fonksiyonlarla dolu Meadow Up-Pro bu konuda en iyi üründür.

Skagen modelimizde rahatlığı ve müşterilerin yüksek memnuniyet ortalamasıyla bu taleplere cevap verebilir.

Biz Seduna olarak size uygun fiyatlarla, yüksek kaliteli ürünleri mümkün olan en iyi hizmetle sunmak için çalışıyor ve araştırmalar yapıyoruz.

Dilerseniz diğer blog yazılarımızı da inceleyebilirsiniz. Sevgilerle

Etiketler: Ofis Koltuğu
Kasım 25, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı